Skip to main content

Knežević negirao navode iz krivične prijave

Autonomija 02. окт 2008.
< 1 min čitanja

Gradonačelnik Zrenjanina Goran Knežević tokom noćašnjeg saslušanja u zrenjaninskoj policiji negirao je navode optužnice, izjavio je danas njegov advokat. Kako je za agenciju Beta rekao jedan od Kneževićevih branilaca, advokat Vićentije Darijević, saslušavanje, koje je počelo sinoć oko 21 sat, završeno je jutros u 5 časova. „Goran Knežević je izneo svoju odbranu u kojoj je negirao navode iz krivične prijave koje mu se stavljaju na teret“ rekao je Darijević.
Po njegovim rečima, Kneževiću koji je uhapšen u sredu pre podne, određena je mera zadržavanja i biće izveden pred istražnog sudiju Posebnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu u petak pre podne. „Knežević će i tada izneti svoju odbranu, a verovatno će to uraditi na način kako je to uradio i u zrenjaninskoj policiji“ kazao je Darijević.
Policija tereti Kneževića da je organiozvao kriminalnu grupu koja je zloupotrebama službenog položaja, falsifikovanjem isprava i primanjem i davanjem mita oštetila budžet Zrenjanina i pribavila za sebe 3,5 miliona evra.

(Beta)