Skip to main content

Tepić: Iznela sam puno više detalja nego u jagodinskoj policiji

Info 14. maj 2021.
< 1 min čitanja

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas, nakon davanja iskaza u tužilaštvu u Kraljevu, da je iznela puno više detalja nego u jagodinskoj policiji, kao i da su pristup, komunikacija, zainterosvanost, na koje je naišla, bili na maksimalnom nivou.

„Mogu da kažem da nemam garancije, ali da imamo maksimalna obećanja tužiteljke da će učiniti sve da ovaj predmet, koji je sada u predistražnom postupku, što je takođe novina, nismo više na nivou prikupljanja obaveštenja, da ga preuzme Tužilaštvo za ogranizovani kriminal u Beogradu“, rekla je Tepić.

Ona je navela da je tužiteljka imala puno razumevanje za nove okolnosti i nove informacije koje je ovog puta podelila sa njom, „u detaljnom i eksplicitnom iskazu“.

„Takođe je imala razumevanje zbog čega imena pojedinih žrtava i diretknih očevidaca nisam mogla da iznesem ovog puta, ostavljajući otvorenu sumnju na jagodinsku policiju, jer su svi do sad pozivani prvo bili usmereni na jagodinsku policiju“, rekla je Tepić, podsetivši da od početka insistira na zaštiti svedoka i žrtava žurki kod Dragana Markovića Palme, u Jagodi, za koje tvrdi da su bila mesta podvođenja žena.

(Beta)