Skip to main content

SSP: Razbijeno staklo na prostorijama stranke u Inđiji

Info 20. mar 2023.
< 1 min čitanja

"Inđija je postala opština u kojoj je osveta za javnu kritiku vlasti postala uobičajena, pa na žalost razbijena stakla na prostorijama SSP-a ne čude"

Opštinski odbor Stranke slobode i pravde Inđija saopštio je danas da je, nakon što je njihovom članu u Elemiru početkom marta zapaljen automobil, u noći između 18. i 19. marta razbijeno staklo na prostorijama tog odbora u Inđiji.

U saoppštenju se dodaje da su u nedelju ujutru članovi stranke primetili razbijeno staklo, te da su odmah pozvali policiju da prijave incident.

“Obrazloženje koje su dobili bilo je da policija ‘za takve stvari’ i ‘međusobne razmirice’ ne izlazi na teren. Kada im je članica OO SSP Inđija rekla da će u tom slučaju pozvati advokate, policija se u roku od pet minuta pojavila na licu mesta i sastavila zapisnik”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je policija je obavestila članove SSP-a da se sa policijsko-gradske kamere koja tu postoji ne mogu proveriti snimci “jer – kamera ne radi”, kao i da ih je uputila da sami traže snimke sa kamera iz obližnjih privatnih objekata.

“Inđija je postala opština u kojoj je osveta za javnu kritiku vlasti postala uobičajena, pa na žalost razbijena stakla na prostorijama SSP-a ne čude. Zahtevamo od nadležnih da hitno reaguju i pronađu počionioce ovog nedela”, naveli su iz SSP-a dodajući da nisu zastrašeni.

(Autonomija, foto: SSP)