Skip to main content

Egzit pozvao finsku premijerku na Sea Dance festival

Kultura 25. авг 2022.
< 1 min čitanja

Festival izrazio podršku Marin u medijskoj hajci na nju

Osnivač Sea Dance festivala Dušan Kovačević pozvao je putem svog Instagram profila premijerku Finske Sanu Marin da dođe na ovogodišnje izdanje festivala, te, ispred kompletne organizacije, izrazio podršku u medijskoj hajci koja se digla proteklih sedmica, saopštio je danas Egzit (EXIT) festival.

U pozivu finskoj premijerki Kovačević je naveo da bi voleo da ona poseti ne samo Sea Dance nego i EXIT festival sledećeg jula, istakavši da su njena energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Egzitovim festivalima.

Navedeno je i da su i vikend na Sea Dance-u svakako topliji nego vikend u Helsinkiju

Podseća se da su proteklih dana javnost podelila u odobravanju i osudi objavljenog video snimka u kojem se vidi kako se finska premijerka zabavlja i pleše sa grupom prijatelja i poznatih ličnosti.

„Kod javnih ličnosti, granice privatnog i javnog života su fluidne, ali je sigurno da i oni imaju pravo na slobodno vreme, zabavu i dobar provod, koji su na Sea Dance festivalu izvesni!“, dodaje se u saopštenju.

Ocenjeno je i da će to ujedno biti i odlična prilika da Marin uveri u istinitost priča o balkanskom gostoprimstvu i pozitivnoj energiji.

(Beta, foto: Exit)