Skip to main content

SSP: Zaposleni u javnom sektoru u Novom Sadu šalju se na privremeni rad u Beograd

Vojvodina 11. мар 2024.
< 1 min čitanja

"Jurišnici SNS po Novom Sadu i Beogradu lično proveravaju svaku lažnu adresu i dele fantomima slike izmišljenih prebivališta“

Novosadski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) podneo je 24 krivične prijave protiv pukovnika i majora policije iz Odeljenja za upravne poslove Policijske uprave Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju, prijave se odnose na navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, zloupotrebu službenog položaja, nesavestan rad u službi, falsifikovanje službene isprave, sastavljanje netačnih biračkih spiskova, udruživanja radi vršenja krivičnog dela, trgovinu uticajem, kao i za druga krivična dela u vezi sa navedenim.

Predsednik Gradskog odbora SSP Novi Sad Vladimir Vrsajkov upozorio je da se deo zaposlenih u novosadskim javnim i državnim preduzećima šalje na privremeni rad od dva meseca u odgovarajuća beogradska i republička preduzeća, „uz obavezu promene prebivališta, kao što su već uradili sa 50 zaposlenih u Pokrajinskom PIO fondu“.

„Ponovo podsećamo, kako one na vrhu SNS piramide izborne krađe, tako i neposredne izvršioce, da ova krivična dela neće zastareti i da sudstvo i tužilaštvo neće večno biti zarobljeni“, naveo je Vrsajkov.

Dodao je i da „jurišnici SNS“ po Novom Sadu i Beogradu lično proveravaju svaku lažnu adresu i dele „fantomima slike izmišljenih prebivališta“.

(Danas)