Skip to main content

Vrebalov: LSV izvođač prljavih radova DS

Autonomija 29. апр 2008.
< 1 min čitanja

Milivoj VrebalovNosilac liste Liberalno demokratske stranke za pokrajinske izbore Milivoj Vrebalov izjavio je danas da je Demokratska stranka pretvorila Ligu socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u izvođače prljavih radova protiv LDP-a. Vrebalov je na konferenciji za novinare u Novom Sadu rekao da je dojučerašnji koalicioni partner LSV „napustila borbu za suštinsku autonomiju Vojvodine, pretrčavši u zagrljaj demokratama“.
„Optužuju nas da plagiramo njihov nepostojeći program, što je notorna besmislica, a uzgred je i nemoguće. Razumemo da su zagrljajem sa Borisom Tadićem obezbedili sigurnost parlamentarnog statusa za neki naredni period, međutim, nismo očekivali i da cena za mrvice sa DS stola biti toliko poražavajuća“, rekao je Vrebalov.
LSV je prošle nedelje optužila LDP da je prepisala njihov program za poljoprivredu i da tokom predizborne kampanje predstavlja kao svoj program. Vrebalov je danas kazao i da ga poslednjih dana zovu pojedini visoki funkcioneri LSV-a koji su razočarani politikom stranke i razmišljaju o prelasku u LDP, ali nije želeo da kaže o kojim funkcionerima je reč.

(Beta)