Skip to main content

Veselinović: Kandidovao sam se da bi Beograd ponovo postao grad za sve

Vesti 05. феб 2022.
< 1 min čitanja

Kandidat koalicije „Moramo“ za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović rekao je da se kandidovao za tu funkciju da bi Beograd ponovo postao dobar grad za sve.

„Verujem da je vreme za prvu veliku pobedu i verujem u pobedu na izborima u aprilu, jer se ovaj grad ne sme menjati fantomkama“, rekao je Veselinović na skupštini pokreta Ne davimo Beograd.

Na izbornoj listi zeleno-leve koalicije „Moramo“ za Beograd biće 110 ljudi, a na listi za parlamentarne izbore 250 kandidata.

On je istakao da se građanima Srbije mora pružiti kvalitetno, dostupno i besplatno obrazovanje u kome ne sme biti partijskih odluka.

Ocenio je da je jedan od ključnih problema sa kojima se bori Beograd zagađen vazduh.

Kandidat koalicije Moramo sa liste za Beograd Robert Kozma, govoreći o planovima u slučaju da dobiju vlast u glavnom gradu, rekao je da će poboljšati javni prevoz, ulagati u njega da bi bio kvalitetniji, sistematski kontrolisati industrijske zagađivače i omogućiti građanima da se priključe na daljinsko grejanje.

Nosilac liste za parlamentarne izbore koalicije „Moramo“ Nebojša Zelenović kazao je da Beograd „nema šta da brine“, jer će pobedom na izborima u aprilu građani Srbije donositi odluke koje se tiču njihove zemlje.

„Moguće je živeti dobro i bolje. Ljudi će da odlučuju više, da zarađuju više, niko neće biti zaboravljen ni u socijalnoj ni zdravstvenoj zaštiti. Građani će imati najbolje usluge po najnižoj ceni“, rekao je Zelenović.

(Beta, foto: Medija centar Beograd)