Skip to main content

Ujedinjena Srbija: Da građani na izborima zaustave mržnju koju kreira režim

Info 27. mar 2022.
< 1 min čitanja

Izborna lista „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ pozvala je danas gradjane da u što većem broju izađu na predstojeće izbore kako bi se u Srbiji zaustavila mržnja i tenzije, poput današnjeg napada na opozicione aktiviste Boleču.

Ta lista je u saopštenju osudila nasilje članova Srpske napredne stranke (SNS) koji su fizički napali aktiviste Stranke slobode i pravde (SSP) u Boleču, prenela je koalicija „Ujedinjeni za pobedu Srbije“.

„Panika SNS je veoma opravdana, naročito u Beogradu gde odbrojavaju poslednje dane svoje osmogodišnje vladavine“, navodi se u saopštenju.

Navedeno je da je „poražavajuća činjenica da su među napadačima uglavnom bili mlađi članovi SNS“, koji su od strane starijih stranačkih kolega i funkcionera godinama učeni mržnji i agresiji prema političkim neistomišljenicima.

„Uprkos svim napadima, koje organizuju kako bi ljude odgovorili od glasanja, ostaćemo istrajni u borbi za pristojnu i ujedinjenu Srbiju“, dodaje se u saopštenju.

Naglašeno je da će u takvoj Srbiji mladi ljudi imati mogućnost da dobro žive od poslova koje zaluže na osnovu znanja, a ne, kako je navedeno, partijskih zasluga zbog prebijanja političkih protivnika.

(Beta)