Skip to main content

Tomorrow konferencija od 13. do 15. maja u Beogradu, prvi panel u Metaversu u Evropi

Info 11. мај 2022.
< 1 min čitanja

“Tomorrow” konferencija, najveća evropska kripto, NFT i Metaverse konferencija, održaće se od 13. do 15. maja u Beogradu, a na njoj će po prvi put u Evropi biti organizovan panel u Metaversu.

“Učesnici panela, locirani po celom svetu, biće predstavljeni kao avatari u virtuelnom prostoru, a govornici na bini nosiće virtuelne naočare. Oni će razgovarati na temu NFT-jeva dok će publika moći da ih posmatra na led ekranima u realnom vremenu”, navodi se u saopštenju za javnost.

Dodaje se da će na konferenciji biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta uključujući “rudarenje” i ulaganje, kroz iskustvo vodećih svetskih eksperata.

Učestvovaće oko 100 govornika i biće organizovano sedam ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja, navodi se u saopštenju.

Posetioci će, prvi put u Srbiji, moći da trguju NFT-jevima u humanitarne svrhe, dok će o gejmingu i NFT-u govoriti Wesley Ellul, piše u saopštenju.

Osim dnevnog programa, biće organizovane i žurke na kojima će nastupiti svetske muzičke zvezde, a u saradnji sa festivalom Egzit (Exit), 14. maja će nastupiti i di-džej Maceo Plex.

Sve dodatne informacije o konferenciji koja će se održati u Belexpo centru mogu se pronaći na sajtu https://tmrwconf.net/

(Autonomija)