Skip to main content

SSP: Vučević je mogao potpisati listu SNS-a za beogradske izbore samo ako je promenio prebivalište

Info 07. апр 2024.
< 1 min čitanja

"Šta se promenilo u životu gospodina Vučevića pa je postao Beograđanin?"

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović saoštila je danas da „budući predsednik Vlade Srbije i lažni predsednik SNS-a Miloš Vučević“ više nije Novosađanin već da je odjednom postao Beograđanin.

Ona je dodala u saopštenju da se Vučević pohvalio da je potpisao listu SNS-a za beogradske izbore, naglasivši da je to mogao samo ako je promenio prebivalište.

„Pre samo tri meseca je bio prvi na republičkoj SNS listi i uz njegovo ime je stajalo da ima prebivalište u Novom Sadu. U tom trenutku je već dve godine bio ministar odbrane, te je privremeno boravio u Beogradu, ali je prebivalište imao u Novom Sadu gde je i glasao. Šta se promenilo u životu gospodina Vučevića pa je postao Beograđanin? I kao takav dao potpis najstrašnijoj koaliciji u istoriji Srbije koju čine naprednjaci, Šešeljevi radikali, Dačićevi i Miloševićevi socijalisti, Vulinovi julovci i Zavetnici Milice Stamenkovski“, navela je Popović.

Ona je istakla da je Vučević dužan da kaže ko je u Kaću otimao letke i tukao Maru Puškaš, potpredsednicu i Vladimira Vrsajkova, lekara i predsednika SSP Novi Sad dok su delili materijal „na kome se jasno vidi kako Vučević i ekipa kradu izbore, ali i novac građana“.

(Beta)