Skip to main content

SSP: Naprednjaci u Boleču napali aktiviste Stranke slobode i pravde

Info 27. mar 2022.
< 1 min čitanja

Stranka slobode i pravde saopštila je da su na današnjem predizbornom štandu na pijaci u Boleču, kojem je prisustvovao i Dragan Đilas, “nakon provokacija, naprednjaci napali aktiviste SSP”.

„Za vreme dok je Đilas bio prisutan i razgovarao sa velikim brojem građana iako su štandovi bili jedni pored drugih, nije bilo nikakvih problema. Po Đilasovom odlasku naprednjaci obučeni u prepoznatljive plave jakne i prsluke su došli ispred štandova SSP-a tražeći da se ugasi zvučnik sa koga je sve vreme događaja emitovana muzika. Zatim su fizički napali okupljene opozicione aktiviste“, navodi se u saopštenju.

SSP navodi da su aktivisti SNS-a „udarali okupljene“ i „jurili po pijaci snimatelja SSP-a da bi mu izbili kameru iz ruku“.

Jednom aktivisti je rasečena usna, a sve na očigled predsednika Opštine Grocka Dragana Pantelića koji je sve ćutke pratio da bi posle 15 minuta pozvao na smirenje i ponudio Đilasu, koji odavno nije bio tu, da se i on obrati. Ovo dokazuje da je naprednjački režim spreman na sve kako bi zadržao svoj sistem uništavanja Beograda i Srbije, ali i da mi nećemo ustuknuti. Stranka slobode i pravde je spremna da zaštiti svaki glas i da odbrani narodnu volju. Nikakvih batinaša se nismo i nećemo ni ubuduće plašiti“, navodi se u saopštenju.

(N1, Foto: SSP)