Skip to main content

Razrešen dužnosti direktor Radio Novog Sada

Info 16. jul 2010.
< 1 min čitanja
Upravni odbor Radio-difuzne ustanove Vojvodine danas je na predlog generalnog direktora Blaža Popovića razrešio dužnosti dosadašnjeg direktora Radio Novog Sada Pavla Milivojeva, saopštila je pres služba Radio-televizije Vojvodina.
U saopštenju se ne navode razlozi za smenu Milivojeva, ali se ističe da je tokom više od godinu i po dana obavljanja poslova prvog čoveka radija “u velikoj meri doprineo povećanju slušanosti radijskog programa”.
Kako se navodi, Milivojev će biti postavljen na uredničko mesto, jer je reč o čoveku bogatog novinarskog iskustva, velike kreativne energije i organizacionih sposobnosti, koji će dati puni doprinos daljem razvoju programa.
Za vršioca dužnosti poslova prvog čoveka radija danas je imenovan Jožef Klem, koji je u toj kući zaposlen više od tri decenije. Klem je do sada bio zamenik glavnog i odgovornog urednika Radija Novi Sad.
Dugogodišnji je novinar i urednik u mađarskoj redakciji Radio Novog Sada, diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Odsek za mađarski jezik i književnost.
(Beta)