Skip to main content

Predsedniku Opštinskog odbora SDS u Kuli automobil gurnut u Kanal DTD

Vojvodina 25. мар 2022.
2 min čitanja

Predsedniku Opštinskog odbora Socilademokratske stranke Gojku Tešoviću nepoznate osobe noćas su ukrale automobil i gurnule u Kanal DTD.

Prema njegovim rečima, supruga je oko ponoći poslednji put videla automobil da bi desetak minuta kasnije jedna žena koja živi sa druge strane kanala prijavila policiji da dve muške osobe turiraju automobil kako bi ga gurnuli u kanal, što su potom i uradili.

„Policija me je pozvala oko 2.30 da mi kažu kako su videli moj automobil kako viri iz vode negde na polovini kanala. Jutros je došla posebna policijska jedinica za izvlačenje tereta iz vode iz Sombora i izvukla je automobil na obalu“, rekao je Tešović za Autonomiju.

Prema njegovim rečima, ovo je uradio profesionalac jer je bez problema prespojio kablove na automobilu i odvezao se ulicama Kule u kojima nema nadzornih kamera, a uočen je tek kod samog kanala.

„Član sam Glavnog odbora SDS-a i predsednik opštinskog odbora. Poslednje tri godine bio sam i šef odborničke grupe Kritična masa u SO Kula. Pre pet godina doživeo sam zastrašivanje od nekih ljudi, ali mi se do sinoć ništa slično nije desilo“, rekao je Tešović.

Noćašnji događaj doživljava kao opomenu, ali ne zna ko bi konkretno mogao stajati iza ovoga. Iako se nije kandidovao za vanredne lokalne izbore u Kuli 3. aprila tvrdi da je veoma aktivan i da poziva ljude da što masovnije izađu na birališta i glasaju za kandidate opozicije.

„Poslednjih 15 do 20 dana me označavaju kao mafijaša kome Boris Tadić kupuje sve, iako mi je čitava imovina pod hipotekom. Bez obzira na trenutni politički angažman u Kuli trenutno sam aktivan i pozivam ljude da daju glas opoziciji. Ako se ovako bude nastavilo mislim da će u zemlji nastati haos koji će najviše platiti vladajuća stranka“, kazao je Tešović.

(Autonomija)