Skip to main content

Počelo uništavanje bilborda opozicije u Novom Sadu

Vojvodina 18. мај 2024.
< 1 min čitanja

"Ovakvi izlivi agresije neće nas ni zaplašiti, ni obeshrabriti da nastavimo sa borbom za promenu sistema vrednosti u Novom Sadu i za grad po meri građana"

Opoziciona koalicija “Udruženi za slobodan Novi Sad”, koja okuplja 12 stranaka i pokreta, saopštila je danas da je u glavnom gradu Vojvodine na delu uništavanje njihovih predizbornih bilborda i ocenila da je to “slika i prilika agresije, netolerancije, bahatosti koja vlada već 12 godina, ali i dobar primer zašto vlast treba da se menja”.

Ta koalicija podnela je prijavu protiv NN osobe.

U saopštenju za javnost oni su poručili da ih ovakvi “izlivi agresije” neće “ni zaplašiti, ni obeshrabriti” da nastave sa borbom za promenu sistema vrednosti u Novom Sadu i za grad po meri građana, gde će biti dobrodošli i oni koji drugačije misle.

„Više od jedne decenije je na delu stalna propaganda u našem društvu da je opozicija neprijatelj i da je treba uništiti pa je sve dozvoljeno i nasilje i uništavanje imovine. Ako želimo da Novi Sad bude kao što je uvek bio – pitom, miran, bezbedan i tolerantan, koji prihvata različitosti, pozivamo građane da glasaju za novosadsku opoziciju”, naveli su u saopštenju za javnost.

(Autonomija)