Skip to main content

Novosadska picerija: Protivnici smo zapošljavanja migranata i terorista

Aktuelno 13. dec 2021.
2 min čitanja

„Laboratorija picerija“ iz Novog Sada izazvala je prethodnih dana negativne reakcije korisnika Instagrama jer je na svom nalogu podelila objavu u kojoj se navodi da neće uvoditi uslugu dostave pica preko poznatih firmi koje se time bave „jer su to strane firme koje zapošljavaju migrante i teroriste“.

„Jako male zarade imamo jer koristimo previše skupe namirnice za naše bodneblje i standard. Na sve to još nekome da plaćamo preko 30 odsto od svake porudžbine nema nikakvog smisla. Pritom to su strane firme koje zapošljavaju migrante i teroriste, a mi smo teški protivnici toga“, glasila je objava picerije.

Određen broj ljudi zbog toga je odreagovao na način da su piceriji počeli da dele loše ocene preko aplikacija koje tome služe. To je izazvalo novu reakciju menadžmenta picerije koji se ponovo oglasio na Instagramu nazvavši ove korisnike „izopačenim srbomrscima“.

„Ne bojimo se nikoga sem boga, radimo posao pošteno i to svi znaju, pa zovite koga hoćete svaki dan tri puta dnevno. Svi znate gde smo, nigde se nećemo skrivati, pa dođite da nas istrebite. Moramo da napomenemo da smo mi samo nacionalisti koji vole svoju zemlju, svoj narod i poštujemo sve ostale ljude ako i oni poštuju nas, građane, državu i sve u njoj“, navodi se u objavi.

Dodaje se da nikada nisu ćutali, niti će ćutati i u budućnosti „na sve ono što pomenuti rade“ (misleći na migrante) i da su spremni da im po cenu toga propadne posao kojim se bave.

„Imamo jedno pitanje za sve te iskrivljene glave koje migrante gledaju kao svoje… Zašto ih lepo ne udomite nego ih puštate da žive kako žive bez uslova za život. Vaš život je da se udružite protiv pravih vrednosti i upropaštavate sve što valja jer vučete traume ko zna odakle“, navodi se u objavi.

Menadžment picerije saopštio je i da su hteli da objave imena i fotografije svih koji su negativno reagovali na neprimereno pominjanje migranata, ali da su od toga odustali i da će „protiv svakog ponaosob ko je širio gnusne laži i pozivao na linč podneti tužbu“.

(Autonomija)