Skip to main content

Mađarski pokret: Otkriven subotički SNS provokator

Info 06. dec 2021.
< 1 min čitanja

Čovek koji je u subotu provocirao iz svog automobila građane koji su blokirali puteve u Subotici, otišao je nakon protesta u prostorije Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu, saopštio je danas Mađarski pokret.

„Kao što ste imali priliku da pročitate u medijskim izveštajima, u subotu je na subotičkoj blokadi raskrsnice prisustvovalo i vozilo marke mercedes, kikindske registracije, sa većom količinom laminata u prtljažniku. Vozač, kao ’slučajni prolaznik’ je ušao među demonstrante i stalnim sviranjem i obacivanjima je pokušao da isprovocira građane“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da se na fotografijama, koje su podelili medijima, jasno može videti put „slučajnog prolaznika“ koji je sa protesta vodio direktno do subotičkog sedišta Srpske napredne stranke, „najverovatnije da bi dao raport šefovima“.

„Mađarski pokret i ovim putem se zahvaljuje učesnicima što nisu naseli na provokacije. U subotu se vidimo ponovo. Biće nas sve više, zajednički ćemo privesti kraju ovu vladavinu terora i zastrašivanja“, piše u saopštenju.

(Autonomija, Foto: Mađarski pokret)