Skip to main content

LSV-Vojvođani: Šešeljevi sledbenici neće moći ukinuti zastavu Vojvodine

Vojvodina 30. avg 2023.
< 1 min čitanja

"Ostaće kratkih rukava i doživeti novi poraz"

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) – Vojvođani poručila je danas “sledbenicima” lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja da neće moći ukinuti zastavu Autonomne pokrajine Vojvodine.

“Poručujemo Šešeljevim sledbenicima koji bi da ukidaju zastavu Autonomne pokrajine Vojvodine, da će, kao i uvek kada su napadali Vojvodinu, ostati kratkih rukava i da će doživeti novi poraz”, naveo je u saopštenju za javnost predsednik poslaničke grupe LSV-Vojvođani u Skupštini Vojvodine Saša Šućurović.

Prema njegovim rečima, Šešelj i njegovi sledbenici nikada nisu doneli ništa dobro građanima Vojvodine, tako da je borba protiv njihovih “zlih i naopakih” političkih ideja zadatak svakog dobronamernog građanina.

“Predstoji nam borba za decentralizovanu Srbiju u kojoj je položaj Vojvodine mnogo bolji i u kojoj će ona moći na uspešniji način sa rešava problem ispravne pijaće vode, slabe pošumljenosti, zagađenja vazduha, odlaska mladih, praznih sela, niskih subvenzija za paore, malih zarada zaposlenih, loše saobraćajne infrastukture”, naveo je Šućurović.

(Autonomija)