Skip to main content

Janković (Instant Karma): Ne slušajte debilne priče – vakcinišite se

Kultura 07. jul 2021.
< 1 min čitanja

–Nama je ovo tek drugi EXIT, prvi je bio 2008. godine, a to govori samo jedno – da nismo u sistemu – tako za Danas Aleksandar Janković, pevač grupe Instant Karma, najavljuje nastup ovog benda na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Grupa koja nosi ime po pesmi Džona Lenona, nastupa prvog dana EXIT-a.

Upitan kakva su mu očekivanja povodom nastupa na dvadesetogodišnjici novosadskog festivala on zaključuje da je interesovanje medija veliko, sudeći po zakazanim intervjuima.

–Očekujem da razvalimo kao i uvek i pružimo zadovoljstvo ljudima u ovim teškim vremenima. Osećam se bolje zbog svirki, mislim da bio sam „gladan“ po prvi put u životu. Nadam se da će se ljudi, a posebno mladi, vakcinisati i ovim putem ih pozivam da ne slušaju debilne priče – vakcinišite se, ne dajte da nam uzmu život ponovo! – poručuje Janković i dodaje „vidimo se u četvrtak, Instant Karma udara direktno u glavu“.

Inače, grupa je nedavno objavila i spot za pesmu „U pravi čas„, koja govori o zemlji čuda u kojoj živimo, ali i o njihovim snovima.

–Zemlja čuda je Srbija… ali priča je pozitivna i govori o ljudima koji su ostali ovde i koji su za mene pravi heroji, s obzirom na to kroz šta su sve prošli, a da maštu nisu izgubili. To može da ide za celu bivšu nam državu, svi smo isto prošli. Sa radija Slobode sviraće ti muzika, to smo mi… A ko je radio Sloboda, to je već pitanje za vas, metaforično naravno… – kaže, enigmatično, Janković.

(U. Miletić, Danas)