Skip to main content

Čanak upozorio: Vlada jeste pala, ali još uvijek funkcioniše kao tehnička

Jugoslavija 20. avg 2022.
< 1 min čitanja

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak nakon što je sinoć iglasano nepovjerenje Vladi Dritana Abazovića uputio je, kako kaže, “malo upozorenje prijateljima u Crnoj Gori”.

On poručuje da iako je pala, Vlada će i dalje funkcionisati kao tehnička, te da će sve odluke donešene za vrijeme njenog trajanja imati pravno dejstvo.

“Malo upozorenje za prijatelje u Crnoj Gori: Vlada jeste pala ali još uvek funkcioniše kao tehnička. Tehnička Vlada je kao tehnička voda: Služi da se ne zaguši mokri čvor ali nije za ljudsku upotrebu. Međutim, sve što uradi i dalje ima pravno dejstvo. Četvore oči otvorite”, objavio je Čanak na Twitter-u.

Koga će sve Dritanik da povuče za sobom na dno

Čanak je, komentarišući aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori, poručio da će “biti zanimljivo pratiti ” koga će premijer Dritan Abazović povući “za sobom na dno”.

“Biće zanimljivo pratiti koga će sve Dritanik da povuče za sobom na dno”, objavio je Čanak na Twitter-u.

Podsjećamo, Vlada Crne Gore na čijem je čelu bio Dritan Abazović, a koja je formirana 28. aprila ove godine, pala je 20. avgusta, kada su joj poslanici crnogorskog parlamenta izglasali nepovjerenje.

(CdM, Foto: N1)