Skip to main content

Abazović u Centru bezbjednosti tvrdio da je snimak o kupovini glasova montaža

Jugoslavija 09. апр 2022.
< 1 min čitanja

Lider GP URA i mandatar za sastav nove Vlade Dritan Abazović dao je danas policiji u Ulcinju izjavu povodom audio snimka o navodnoj kupovini glasova. Abazović je za snimak kazao da je klasična montaža, te da je objavljivanje snimka pokušaj da se on i GP URA diskredituju.

„Niti sam akter snimka, niti sam fizički bio na mjestu, gdje su ljudi imali konverzaciju, ako su je uopšte imali. Ja fizički nisam bio u Ulcinju što su svi ostali potvrdili. Samim tim je, nekako u vrlo prijatnoj atmosferi obavljen razgovor sa pripadnicima Uprave policije, ako bude trebalo da dam još neku izjavu u bilo kom svojstvu ja sam spreman da dam“, kazao je Abazović za RTCG.

On je poručio da daje podršku tužilaštvu da do kraja ispita ovaj slučaj: „Što se tiče ovog snimka – klasična montaža, montaža mog glasa. Čak će se možda vještačenjem ispostaviti da se ne radi o mom glasu i mislim da bi onda bilo interesantno da nadležni organi ispitaju i portale i pojedince koji se bave takvim pokušajem diskreditacije“, poručio je Abazović.

Abazović kazao i da neće podnositi krivične prijave,“jer se radi o NN licu, pa nema osnova za prijavu“.

(Antena M)