Skip to main content

Novi album Obojenog programa dostupan na sajtu Exita

Autonomija 06. апр 2012.
< 1 min čitanja

Novi album novosadskog benda Obojeni program  „Kako to misliš: mi?”, od danas će biti dostupan za besplatno preuzimanje na sajtu exitmusic.rs, saopšteno je iz organizacije Exit.

„Trinaest pesama s albuma biće dostupne za besplatno preuzimanje, ali ni istinski obožavaoci benda i kolekcionari neće ostati uskraćeni za fizičko izdanje albuma, za koje će se postarati izdavačka kuća ‘Odličan hrčak’”, navodi se u saopštenju za javnost.

To je deveti po redu album jednog od najuticajnijih domaćih rok sastava i sniman je u novosadskim studijima „Do Re Mi“ i „Standard“, od novembra 2011. do februara 2012. godine, dok je mastering rađen u „Studiju 150“ u Amsterdamu.

Album je producirao basista benda Bebec, dok je za prvi singl sa albuma pod nazivom „Da li smo naučili živeti u kapsuli”, objavljen u martu mesecu, urađen i spot.

Exit label je on-lajn etiketa, nastala u februaru 2009. godine kao odgovor na novi način distribucije muzike, sa željom da kvalitetnim domaćim izvođačima pruži što bolju promociju, kako kroz besplatno preuzimanje, tako i kroz nastupe uživo.

(Autonomija)