Skip to main content

Zajedno: Usame Zukorlić i SPP nam ukrali slogan

Vojvodina 28. nov 2023.
< 1 min čitanja

"Kakvu tačno promenu Zukorlić najavljuje, kada su porodično u simbiozi sa naprednjačkim vlastima preko decenije”

Novosadski odbor stranke Zajedno optužio je danas Stranku pravde i pomirenja (SPP) i njenog lidera Usamea Zukorlića da su im “ukrali” slogan.

Kako su naveli u saopštenju za javnost, SPP je rečima “Promena je pobeda” nazvao svoju republičku listu za izbore 17. decembra, kao i listu za Beograd.

Podsetili su da je novosadski odbor stranke Zajedno u oktobru mesecu izašao u javnost sa programom “Promena je pobeda”.

“Promena je pobeda je naš program za naredne novosadske izbore, kao i za sve naredne godine u kojim ćemo ga obogaćivati i usavršavati, i predstavlja intelektualnu svojinu Zajedno za Novi Sad”, navodi se u saopštenju za javnost.

Upitali su kakvu tačno promenu Zukorlić najavljuje, kada su “porodično u simbiozi sa naprednjačkim vlastima preko decenije”.

“Za nas krađa intelektualne svojine nije opcija, drugi neka se zapitaju”, poručili su iz Zajedno.

Podsetili su da njihov program za Novi Sad “Promena je pobeda” ima četiri ključna stuba politike: grad biciklista, besplatnog i brzog prevoza, grad zelenila i zdravog života, grad jakih mesnih zajednica i odgovorne vlasti, Grad po meri radnika i čoveka.

“Ovih dana svi smo bili svedoci da se predaju fantomski potpisi za liste, ali evo sada imamo i politički presedan, a to je otvorena besramna krađa naziva lokalnog programa”, ocenili su u saopštenju.

(Autonomija)