Skip to main content

Vuletić: Crna Gora i Crnogorci se pod Đukanovićem, kada je bilo najteže, pokazali kao veliki

Info 13. jul 2021.
< 1 min čitanja

Predsednik Građanskog demokratskog foruma Zoran Vuletić čestitao je večeras osamdeseti 13. jul predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i crnogorskoj javnosti, uz želje za daljim uspešnim i prosperitetnim razvojem crnogorskog društva i države.

„Slobodarska i junačka Crna Gora, u daljoj i dalekoj prošlosti bila je ratnička, a danas je slobodna i nezavisna država koja se, naročito u poslednjih nekoliko decenija u burnim vremenima pokazala da zna da izabere pravi put i ponaša se civilizovano“, naveo je Vuletić u čestitki.

Iako to nije po teritoriji i stanovništvu, dodao je Vuletić, Crna Gora i Crnogorci su se pod njegovim vođstvom, kada je bilo najteže, pokazali kao veliki.

„Posebno u vreme sticanje nove samostalnosti i uspešne izgradnje demokratskog, građanskog, multietničkog društva u čemu možete da budete svetao primer na bivšem jugoslovenskom prostoru“, napisao je Vuletić.

Predsednik GDF-a je izrazio nadu da će Crna Gora nakon ulaska u NATO savez i uspešno otvorenih pregovaračkih poglavlja za pristupanje Evropskoj uniji nastaviti rad na daljem uspešnom i prosperitetnom razvoju društva i države.

(Autonomija, Foto: MC)