Skip to main content

Tuča u prostorijama SNS u Nišu, jedna osoba povređena

Info 25. nov 2022.
< 1 min čitanja

Bivši zamenik gradonačelnika Niša i poslanik, sada odbornik Srpske napredne stranke Miloš Banđur, dao je izjavu u policiji nakon tuče koja je oko 19 časova izbila u prostorijama ove stranke u odboru na Ledenoj steni.

U tuči je povređen M.S, saznaje N1 od svedoka, koji su takođe dali izjave u policiji. Iz Policijske uprave Niš nisu odgovorili na pitanja o ovom događaju, a iz Kliničkog centra odgovor najavljuju za ujutru.

Ispred Policijske stanice na Paliluli zatekli smo neke od svedoka, koji kažu da je Banđur dao izjavu, pa je otišao, a da se nastavlja prikupljanje izjava. Takođe kažu da je u ovu stanicu u toku večeri došao i načelnik niške policije.

Saslušanja u policiji traju i pet sati nakon incidenta u prostorijama SNS-a i nema informacija da li će i protiv koga biti podnete prijave.

Očevici za N1 kažu da je prethodio verbalni sukob i uvrede, pa usledio fizički obračun u kome je M. S. povređen i upućen na dalju dijagnostiku na Neurohirurgiju niškog Kliničkog centra.

Neslaganja, tajni i javni sukobi i međusobne optužbe, kao i više struja u SNS-u za javnost u Nišu nisu novost, ali fizičkih sukoba za koje je javnost čula i koji su procesuirani do sada nije bilo.

(N1)