Skip to main content

Tepić (Ujedinjeni): Od nove vlade očekujemo jedino kontinuitet pogoršanja i sve goreg stanja

Info 26. okt 2022.
< 1 min čitanja

Predsednica poslaničke grupe Ujedinjeni, Marinika Tepić izjavila je danas da su poslanici te koalicije na skupštinskoj sednici izneli “crnu statistiku svih vlada Ane Brnabić i suočili je sa svim posledicama nestručnosti, bahatosti i arogancije”, i dodala da od nove vlade očekuju “jedino kontinuitet pogoršanja i sve goreg stanja”.

Tepić je novinarima pred nastavak sednice Skupštine Srbije rekla da je premijerka Brnabić “izbegla duel sa njom” na jučerašnjoj sednici, a da joj je u tome pomogao predsednik parlamenta Vladimir Orlić.

“Orlić joj je pomogao u tome, tako što je isključio mikrofon i prekinuo celu sednicu. Ja ću pokušati na današnjoj sednici da dobijem reč i da nastavimo tamo gde smo stali, ali Vladimir Orlić je dokazao da sa punim pravom ima taj nadimak ‘ometač'”, kazala je Tepić.

Navela je i da Brnabić “nije mogla da polemiše sa činjenicama, pa je odlučila da se lično obračuna, vređa, izmišlja, laže i da obmanjuje građane”.

Tepić je dodala da ona Brnabić “nije prozivala i nije iznosila afere, već samo činjenice koje premijerka nije mogla da negira, pa je odlučila da se lično obračuna”.

(tekst i foto: Beta)