Skip to main content

Tepić podnela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti u Jagodini

Info 07. apr 2021.
< 1 min čitanja

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić podnela je danas krivičnu prijavu policiji u Jagodini zbog ugrožavanja bezbednosti tokom njene konferencije za novinare u tom gradu.

Konferenciju za novinare o privođenju dve funkcionerke SSP ometale su pristalice vlasti u Jagodini, koji su se okupili i skandirali protiv nje i predsednika SSP Dragana Đilasa.

“Odbornik Prave Srbije u Skupštini grada Jagodina Dušan Marković sve vreme je nasrtao i odgurnuo me bez ikakvog razloga. Ušli smo u zgradu policije, pa je došlo do rasprave sa policijom. Došao je i jagodinski tužilac, a razgovarale smo sa načelnikom PU Jagodina”, izjavila je Tepić za N1.

Tepić je rekla da se to incidenta došlo naočigled “20 policajaca u uniformi i desetak u civilu, dešava fizički kontakt a da policija na apel okreće glavu” i da je to sramota.

Dodala je da je od tužioca dobila garancije da će taj incident biti rasvetljen.

Tepić je za agenciju Beta ranije danas rekla da izjavu policiji daje zbog odbornika u Skupštini Jagodine Dušana Markovića koji je, kako je navela, “urlao” i imao “fizički kontakt” s njom tokom konferencije.

“To je prvi put da baš neko toliko dođe do nasrtaja, sreća da su moje kolege stale između nas”, kazala je Tepić za Betu.

(Beta)