Skip to main content

Suspendovan Tviter nalog Arnoa Gujona

Info 18. авг 2022.
< 1 min čitanja

Društvena mreža „Tviter“ suspendovala je nalog direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arnoa Gujona, zbog, kako su naveli, kršenja Tviter pravila.

Ranije danas, Gujon je reagovao na anketu u kojoj se navodi da gotovo polovina građana Srbije smatra da je KiM izgubljeno.

„Anketa je inače sprovedena od 4. do 14. marta. Iskusni propagandisti umeju da prepoznaju pravi trenutak za spinovanje“, napisao je Gujon, nakon čega je njegov Tviter nalog suspendovan.

Arno Gujon je na toj društvenoj mreži imao 34.000 pratilaca.

Tviter suspendovao naloge 12 naprednjaka

Nalozi 12 narodnih poslanika i poslanica sa liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ suspendovani su sa društvene mreže Tviter, saopštio je danas Otvoreni parlament na svom Tviter nalogu.

Kako navode, poslanici i poslanice čiji nalozi na Tviteru su suspendovani su Nevena Đurić, Sandra Božić, Milica Nikolić, Jelena Obradović, Aleksandar Marković, Krsto Janjušević, Dušan Radojević, Jelena Žarić Kovačević, Aleksandra Tomić, Staša Stojanović, Zoran Tomić i Andrijana Vasić.

„Svi navedeni poslanici i poslanice su iz poslaničke grupe Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, naveo je Otvoreni parlament na Tviteru.

(Danas, RTS, Foto: Beta)