Skip to main content

SSP: U Vršcu ‘SNS drekavci’ provocirali Đilasa, Tepić i Bulatovića dok su razgovarali sa građanima

Info 18. сеп 2021.
< 1 min čitanja

Stranka Slobode i pravde (SSP) saopštila je večeras da su, u Vršcu, njenog predsednika Dragana Đilasa i potpredsednike stranke Mariniku Tepić i Dejana Bulatovića opkolile neke osobe, koje su nazvali „SNS drekavci“, koje su pokušavale da ih spreče u promovisanju „Plana za dan posle“, podeli novina i razgovoru sa građanima.

Kako je stranka navela, do njenih štandova došle su osobe kako bi prisutne „provocirali i vrađali“ i dodala da se deo incidenta može videti na snimku koji je Tepić postavila na društvene mreže.

„Ovako su nas sada u Vršcu opkolili SNS drekavci koji su poslati da nas vređaju, guraju i izazovu incident. To je jedino što im krimi-komesar Branko Malović zna, koji je zavio u crno ovaj prelepi grad. Ali oslobodićemo ga. Samo pogledajte“, napisala je na Tviteru.

Kako je navela, u jednom mometu je došlo i do fizičkog koškanja.

„Ovo vam je slika i prilika Branka Malovića, Nikšićanina koji vlada Vršcem, Pančevom i celim Južnim Banatom. Njegova klika i organizovana ekipa i to je čovek koga ovde zovu šef, i na koga kuka sve živo i neživo u Vršcu, a on smatra da je Vršac njegova privatna prćija“, istakla je Tepić.

Ona je poručila da je to sramota, da joj je žao građana Vršca kao i da će im pomoći jer će se izboriti za slobodu.

(Beta)