Skip to main content

SSP: Flajeri uvredljive sadržine sa fotografijom Marinike Tepić u Novom Sadu

Vojvodina 15. окт 2023.
2 min čitanja

"Ne može se iz radikalske kože"

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da su se u Novom Sadu pojavili uvredljvi flajeri “prepuni laži i mržnje” sa fotografijom potpredsednice SSP-a Marinike Tepić i ocenila da je “jasno” da iza toga stoji vlast.

SSP je u saopštenju za javnost naveo da sva politika Srpske napredne stranke (SNS) “staje u jednu reč – nasilje i dodao da je „svejedno da li je nasilje fizičko ili verbalno“.

Ocenili su i da SNS karakteriše „nasilje prema neistomišljenicima, političkim protivnicima, medijima“, prema svakome ko „ne prihvata da mu život uređuju naprednjački komesari“.

„Ovoga puta, po ko zna koji put, meta je Marinika Tepić“, piše u saopštenju te opozicione stranke.

„Svi Pinkovi i Hepiji, Informeri, Srpski telegrafi, Bokani i njima slični nisu dovoljni. Nisu dovoljne ni laži koje izgovara Aleksandar Vučić, već štampaju i flajere sa istim porukama koje ponavljaju svi njegovi ‘megafoni’. Sve to se radi i sa porukom na kraju koja glasi ‘nastaviće se’. Znamo da hoće, jer ne može se iz radikalske kože. Jednom Šešelj – uvek Šešelj“, piše u saopštenju.

SSP je ocenio da je važnije od toga da se zna da vlast „neće još dugo“ i da će “vladavini nasilja i mržnje na izborima doći kraj”.

SSP je uz saopštenje dostavio i fotografiju flajera, na kojem, pored fotografije Marinike Tepić, piše “Preletač” i “Zlikovci po ugovoru”, gde su pobrojane stranke Liga socijaldemokrata Vojvodine, Nova stranka, Savez za Srbiju i SSP.

Pored uvreda na njen račun, na flajeru se navodi da je Marinika Tepić „za samo nekoliko godina pokušavanja bavljenja politikom promenila četiri stranke i nekoliko pokreta…“

Na flajerima se Marinika Tepić optužuje i da je “glavna zvezda opozicije za izmišljanje afera i laganje u medijima”.

“Najskandaloznja stvar koju je uradila je upućivanje predloga o genocidu u Srebrenici Skupštini Srbije, želeći time da etiketira ceo srpski narod kao genocidan. Rumunka iz Srbije želi na vlast da vlada narodom koji smatra genocidnim”.

(Autonomija/Beta)