Skip to main content

Skupština Grada: Kulačin član Treće Srbije

Građani 04. дец 2014.
< 1 min čitanja

Danijel Kulačin član je Treće Srbije, potvrđuje se na zvaničnom portalu Skupštine grada Novog Sada.
Kulačin je inače i direktor firme „Feedback Consulting“, koja je zainteresovana za kupovinu medija u nekoliko gradova i opština u Vojvodini.
Nakon što su pojedini mediji preneli da iza Kulačina stoji politička organizacija Treća Srbija, iz te stranke je saopšteno da on nije njihov član.
„Danijel Kulačin nije ni funkcioner, ni član Treće Srbije“, navodi se u reakciji Treće Srbije na tekst u dnevniku Mađar So, u kojem se otkriva da iza Kulačinove firme stoji ta stranka.
Na zvaničnom portalu novosadske Skupštine navodi se da je Danijel Kulačina član Treće Srbije i član Gradske izborne komisije.
Prema podacima do kojih je došlo Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), preko Zakona o dostupnosti informacija od javnog značaja, Kulačinova firma „Feedback Consulting“ zainteresovana je za kupovinu medija u Novom Sadu, Kikindi, Bačkoj Topoli, Vrbasu, Novom Bečeju, Subotici, Zrenjaninu i Bačkoj Palanci.
Pre Kulačina tu firmu vodio je Aleksandar Đurđev, jedan od osnivača Treće Srbije i odbornik te stranke u novosadskoj Skupštini. Ta firma je prošlu godinu završila sa poslovnim prihodom od 11,3 miliona dinara, za razliku od 2012. godine, kada je prihod bio 1,5 miliona dinara.
Prema zvaničnim podacima, ta firma je prošle godine, kao i u 2012. godini, zapošljavala nula radnika.
(Autonomija)