Skip to main content

Rakić (DS): Režim ogrezao u kriminal

Info 16. sep 2021.
< 1 min čitanja

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je Srbija “pod ovakvom vlašću postala tačka na planeti koja se izbegava”, iako “režim ogrezao u organizovanom kriminalu propagandnom mašinerijom građane uverava kako smo lideri u svemu, pa i u borbi protiv pandemije”.

“Dok se mafijška vlast neprimereno i vulgarno širom Srbije poigrava sa nacionalnim simbolima, naša država postaje čuvena po organizovanom kriminalu koji je najveća pretnja ustavnom poretku i građanima”, izjavila je potpredsednica DS Dragana Rakić.

Kako je navela ta stranka, u zvaničnom dokumentu Stejt departmenta i američke ambasade u Beogradu, koji je nedavno objavljen, nalazi se upozorenje putnicima da ne putuju u Srbiju zbog kovida i organizovanog kriminala.

“”Ne smemo dozvoliti da se naša država pretvori u latinoameričku diktaturu u Evropi. Zbog toga je jako značajno da se svi društveni akteri, sve opozicione snage i građani Srbije ujedine u borbi protiv mafije, jer je to ključno pitanje opstanka naše države,” poručila je Rakić.

(Beta, foto: N1)