Skip to main content

Ponoš osnovao organizaciju „Srbija centar“

Info 05. jul 2022.
< 1 min čitanja

Zdravko Ponoš, kandidat za predsednika Srbije na poslednjim izborima, osnovao je novu političku organizaciju koja će se zvati „Srbija centar“. Organizacija će biti predstavljena javnosti u sredu.

Marketinški stručnjak Igor Avžner je u Novom danu na N1 rekao da će na svaki način pomoći i istakao da je to organizacija koju treba podržati.

Ponoš je na aprilskim predsedničkim izborima učestvovao kao kandidat opozicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“, a član Narodne stranke Vuka Jeremića. Posle izbora on istupa iz Narodne stranke i ubrzo najavljuje osnivanje svoje političke organizacije.

Sredinom juna, Ponoš se svojim pristalicama obratio putem viber grupe „Naš Ponoš“ i pozvao ih da predlože ime nove organizacije.

„Sagledavajući situaciju u našoj zemlji i izazove koji se pred njom nalaze i na međunarodnom, a što je još bitnije, na unutrašnjem planu, odlučili smo da radimo na formiranju nove političke organizacije koja će se oslanjati na vrednosti i političke stavove koje sam zastupao tokom predsedničke kampanje“, napisao je tada Ponoš.

(N1)