Skip to main content

Pančevo: Humanitarni koncerti u Apolu

Kultura 21. maj 2014.
< 1 min čitanja

Dom omladine Pančevo organizuje od 24. do 26. maja u dvorani “Apolo” humanitarne koncerte za pomoć stanovništvu nastradalom u poplavama u Srbiji, a među izvođačima će biti Rambo Amadeus, Bad Copy, Prti Bee Gee, Iskaz, Stray Dogg i pančevački bendovi.

Bad Copy, Prti Bee Gee i Iskaz nastupiće 24. maja, Stray Dogg i Rambo Amadeus dan kasnije, a 26. maja sviraće pančevački bendovi, najavio je Dom omladine Pančevo, koji je prekinuo održavanje redovnog programa i pokrenuo niz akcija za pomoć ugroženima.

Cena karte za koncerte je 300 dinara po danu, a sav prihod biće uplaćen na račun Vlade Srbije za pomoć u otklanjanju posledica poplava.

Karte je moguće kupiti na biletarnici dvorane “Apolo”, u kojoj će koncerti i biti održani.

U toku su i druge akcije prikupljanja pomoći – u Malom klubu Doma omladine Pančevo od 21. do 23. maja od 10 do 21 čas biće prikupljane pelene za decu i odrasle, konzervisana hrana, flaširana voda, igračke za decu i čarape.

Polovna garderoba i lekovi nisu potrebni.

Dom omladine Pančevo, Kancelarija za mlade Pančevo i Kulturno-umetničko društvo “Stanko Paunović”, u saradnji sa Crvenim krstom, pozivaju sva udruženja građana, organizacije mladih i za mlade, građane i građanke Pančeva da se priključe akcijama pomoći.

Redovan program Doma omladine Pančevo, zbog opšte situacije u zemlji i trodevne žalosti, pretrpeo je izmene, pa je odloženo gostovanje filmskog festivala Slobodna zona, koncert Goribora i Berza vinila, kao i koncert renesansne muzike.

Gradska književna manifestacija “Rukopisi 37” biće održana 30. i 31. maja, a Škola crtanja i Studio Pandemonium će normalno raditi.

(SEEcult)