Skip to main content

Omladina NS: Firma Montop nastavlja da dobija poslove zahvaljujući vezama sa gradonačelnikom

Vojvodina 02. јун 2021.
< 1 min čitanja

Omladina Narodne stranke upozorila je danas da se nastavlja praksa da firma „Montop“, u vlasništvu Marka Bosanca Bosketa, kojeg su ranije označili kao kriminogenu osobu koja je u veoma dobrim odnosima sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, nastavlja da dobija poslove na gradskim tenderima.

Oni su na performansu na Trgu slobode ispred Grdske kuće, u kojoj je i kancelarija gradonačelnika, naveli da se poslovi sklapaju upravo na račun tog poznanstva Bosanca sa Vučevićem.

Predsednik Omladine Narodne stranke u Novom Sadu Aleksandar Maksimović rekao je da je „Montop“, samo u poslednjih nedelju dana, dobio posao izgradnje vrtića na Sajlovu, vredan 275 miliona dinara.

Dodao je da je „Montop“ je dobio i posao uređenja Pozorišnog trga, vredan gotovo 378 miliona dinara i naveo da je firma Marka Bosanca poslednjih godina dobila poslove čija vrednost prelazi milijardu dinara.

Prošle nedelje su saopštili da je „Montop“ dobio četiri miliona dinara od Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća za posao prebrojavanja putnika na autobuskim stajalištima.

Oni su nosili transparente sa motivima iz popularnog stripa „Alan Ford“.

(Autonomija)