Skip to main content

Oglasila se osoba koja je iščupala kablove RTS tokom uživo prenosa Vučića

Info 02. dec 2021.
< 1 min čitanja

Anonimna osoba koja je isčupala kablove na RTS juče tokom prenosa govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića, opisala je ovaj događaj za portal Nova.rs.

„Gledam na netu svi pišu o tome kako vrhovni kabadahija ponovo ima neku vanrednu konferenciju, na kojoj će ponovo da ispira ljudima mozgove širom Srbije. Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više i ne gleda televiziju i ne prati vesti jer im se bukvalno diže kosa na glavi na sam pomen šefa mafije i koliko nam je svima više dosta njegovog davljenja i prenemaganja. Skapiram da mi se Predsedništvo nalazi na putu i setim se da bih opet mogao da izvučem kablove reportažnom kombiju Pinka kao pre jedno pola godine, kada sam se opet našao na pravom mestu u pravom trenutku. Bukvalno mi je u glavi bilo to je dobar trenutak samo bar malo da ih nerviram, samo malo da im se odužim za svu onu torturu kojom smo svakodnevno izloženi“, naveo je on za Nova.rs.

Kako dodaje, slučajno je naleteo na dva kombija, televiza Pink i RTS.

„Prvo sam prišao Pinkovom vozilu izvukao kabl bacio ga što dalje od vozila, nakon toga sam prišao kombiju RTS i uradio istu stvar, okrenuo se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije desilo. Tek posle nekih sat vremena sam video koje su razmere samog čina i moram vam priznati da sam zbog toga za razliku od SNS poltrona i ulizica sa jednim velikim osmehom na licu legao da spavam“, istakao je on.

On je pozvao „sve hrabre ljude koji rade u okupiranim insitucijama“ da se uključe u sabotaže i slobodno okrive za to neimenovanog čupača kablova.

(Danas, foto: Beta)