Skip to main content

Novinari i novinarke VOICE-a i podkasta Reaguj u užem krugu za nagrade na studentskom festivalu “On the record”

Vojvodina 26. maj 2022.
< 1 min čitanja

Novinari portala VOICE Petar Alimpijević i Aleksandar Bugarin ušli su u uži krug nominacija u kategoriji za najbolji istraživački tekst, dok su novinarka ovog portala Sanja Kosović i novinarka redakcije podkasta Reaguj Sanja Đorđević nominovane u kategoriji za najbolji proizvod u televizijskoj formi.

Novinar Vojvođanskog istraživačko-analitičkog centra Aleksandar Bugarin je ušao u uži krug sa istraživačkim tekstom “Vojvođanski gradovi postaju centri plućnih bolesti”, dok je Petar Alimpijević u uži krug ušao sa pričom “Psihoterapija-delatnost u sivoj zoni”.

Sa druge strane, novinarka portala VOICE Sanja Kosović u uži krug je ušla sa dokumentarnom reportažom “Novinarstvo iz drugačijeg ugla”, dok je Sanja Đorđević u uži krug ušla sa dokumentarnom reportažom “Alarm”, o čuvenom novosadskom radijskom Dvojcu Dašku i Mlađi.

Međunarodni festival studenata novinarstva On the Record održava se po sedmi put na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Ove godine, festival će tokom tri dana okupiti 40 studenata iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Albanije. Dodela nagrada i proslava 18. godina od nastanka Odseka za medijske studije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu biće održana u subotu 28. maja u novosadskom Radio kafeu.

(Autonomija)