Skip to main content

Lutovac: Opozicija postigla načelni dogovor oko zajedničkog nastupa na izborima

Info 21. nov 2021.
< 1 min čitanja

Predsednik Demokratske stranke Srbije Zoran Lutovac rekao je u emisiji “Utisak nedlje” TV Nova S, da su Demokratska stranka, Narodna stranka i Stranka slobode i pravde postigle načelni dogovor oko zajedničkog nastupa na izborima, a da se konačna odluka očekuje krajem naredne nedelje.

Lutovac je rekao da načelni dogovor između tri opozicione stranke već postoji, ali da bi mogao da se u to uključi još neko, prenosi Nova.rs.

“Blizu smo konačnog odgovora koji će se sigurno ozvaničiti ovih dana. Pri tome ćemo razgovarati i sa drugim partnerima, tako da u toku sledeće nedelje možemo reći da će posle razmatranja na stranačkim organima taj dogovor biti finaliziran”, rekao je Lutovac i dodao: „Očekujem da će se to biti konačno u narednih nedelju dana.“

Nova.rs podseća da je Lutovac na ovaj način potvrdio saznanja tog portala da bi predstavnici Stranke slobode i pravde, Narodne i Demokratske stranke, trebalo do kraja novembra da saopšte odluku o učešću na narednim izborima i načinu na koji će nastupiti.

(Nova.rs)