Skip to main content

Koalicija Ajmo ljudi: Vlast u Srbiji mora da se menja na svim nivoima

Info 31. mar 2022.
< 1 min čitanja

"Odustajanje od politike znači odustajanje od ljudi"

Koalicija Ajmo ljudi održala je večeras u Beogradu završnu konvenciju sa koje je poručeno da vlast u Srbiji mora da se menja na svim nivoima.

Kandidat te koalicije za premijera Goran Radosavljević naveo je da je javni dug „više nego dupliran“ u prethodnih 10 godina, da institucija „više nema“ a da je zarada porasla za „1,7 odsto“.

„Dotakli smo činjenicom da je u martu minimalna zarada bila druga najniža u Evropi, odmah posle Albanije“, naveo je Radosavljević i pozvao gradjane da u nedelju, 3. aprila podrže koaliciju Ajmo ljudi.

Nosilac liste za beogradske izbore Duško Vujošević ocenio je da vlast u Srbiji mora da se menja na svim nivoima.

„Ovo što se dešava u Beogradu, ovi performansi sa džakovima me podsećaju na 2012. godinu kada su takve džakove navodno ukradenih glasova doneli iz Pančeva. Tako se vlast uspostavila a sada bi istim metodama i da opstaje“, naveo je Vujošević a prenela koalicija Ajmo ljudi.

Na konvenciji je govorio i nosilac parlamentarne liste koalicije i lider Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić koji je ocenio da odustajanje od politike znači odustajanje od ljudi.

„Borba za ljude i vrednosti je neprekidna i vaša misija je potpuna samo ako se uvek i stalno borite za ljude. Mi smo oni koji nikada ali baš nikada neće odustati“, dodao je Tadić.

(Beta)