Skip to main content

Kandić: Gradonačelnik Beograda najpoznatiji po okupljanju osuđenih ratnih zločinaca i zaštićenih od krivične odgovornosti

Info 23. jun 2022.
< 1 min čitanja

Nataša Kandić, osnivačica Fonda za humanitarno pravo, napisala je na svom Tviter nalogu da je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić “najpoznatiji po okupljanju osuđenih ratnih zločinaca i zaštićenih od krivične odgovornosti”.

Kandić je prokomentarisala jučerašnji antifašistički skup koji je održan u Zagreb na Trgu žrtava fašizma povodom Dana antifašističke borbe.

Na tom skupu gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević poručio je kako se „nova gradska vlast ponosi antifašističkom borbom, a to bi trebao i cijeli hrvatski narod“.

“Antifašistički tulum na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu organizovao gradonačelnik Tomislav Tomašević. Bili Budimir Lončar, Stjepan Mesić, Ivo Josipović,Rajko Grlić… A gradonačelnik Beograda najpoznatiji po okupljanju osuđenih ratnih zločinaca i zaštićenih od krivične odgovornosti”, napisala je Kandić na Tviteru.

O izboru Šapića za gradonačelnika Beograda pisali su hrvatski mediji, navodeći da je četnik, divlji graditelj, plagijator.

(Danas, Foto: mc.rs)