Skip to main content

Kampanja VOICE-a: Tvoja priča je bitna

Autonomija 10. dec 2021.
< 1 min čitanja

Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE) pokrenuo je danas kampanju n adruštvenim mrežama „Tvoja priča je bitna. Ispričajmo je zajedno. Ti si VOICE“ sa ciljem da unapredi informisanje o loklanim temama iz svih gradova i opština u Vojvodini.

„Da bismo se bolje čuli, dolazimo u tvoje mesto, a za to nam je potrebna tvoja podrška. Upravo zato pokrećemo kampanju #VOICEsazajednicom, u okviru koje nas možeš podržati“, navodi se u pozivu redakcije VOICE na društvenim mrežama.

U pozivu se navodi da će kampanja za prikupljanje sredstava #VOICEsazajednicom trajati od 10. do 20. decembra 2021. godine.

„Vojvođanski istraživačko-analitički centar posvećen je u svom radu saradnji sa lokalnim zajednicama. I tu saradnju sad nameravamo da unapredimo. Saradnja VOICE-a i lokalnih zajednica ne ogleda se samo u izveštavanju o bitnim temama, već i u organizovanim susretima sa članova lokalnih zajednica“, dodaje se u pozivu.

VOICE podseća i da je do sada organizova dva takva susreta – u Perlezu i Kuli – „gde smo iz prve ruke saznali o čemu članovi zajednice žele da izveštavamo, koje probleme identifikuju kao važne kao i o tome koliko mediji mogu biti snažan saveznik u rešavanju problema“.

Takve razgovore i čvršće povezivanje sa lokalnim zajednicama planiramo da nastavimo. I u tome nam je potrebna tvoja pomoć.

„Tvojom donacijom omogućićeš da posetimo više mesta i da u svakom od njih čujemo GLAS lokalne zajednice, njihovu priču“, poručuje VOICE.

(Autonomija)