Skip to main content

Drčelić: Opozicija ne izlazi sa imenom predsedničkog kandidata jer ga – nema

Info 22. dec 2021.
< 1 min čitanja

Glavni i odgovorni urednik lista Nova Stojan Drčelić misli da opozicija samo 100 dana pred izbore ne izlazi sa imenom svog predsedničkog kandidata zato što ga nema i ocenjuje da “nemanje kandidata na izvestan način opstruira i njihovu kampanju”.

On u Novom danu na TV N1 kaže da mu nije čudno što vlast ne izlazi sa imenom kandidata, jer se zna da je njen kandidat Aleksandar Vučić, „SNS bez njega praktično ne postoji“, ali da nema razumevanja za priču opozicije da neće da obnaroduje kandidata, jer neće da on prolazi kroz „toplog zeca“.

„Ako je neko ozbiljan kandidat, on mora biti spreman da izdrži ‘toplog zeca’. Mislim da opozicija ne izlazi sa predsedničkim kandidatom zato što ga nema“, smatra Drčelić.

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je juče da se sa koalicionim partnerima i nestranačim ličnostima vode razgovori o kandidatima za najviše funkcije u Beogradu i Republici i da bio oni trebalo da budu završeni ove nedelje, a da se u januaru izađe sa imenima za najviše funkcije i listom za parlamentarne izbore.

(Autonomija/N1)