Skip to main content

Centar Živeti uspravno pokrenuo trajnu kampanju za prikupljanje donacija

Građani 07. дец 2023.
< 1 min čitanja

"Donacijom i deljenjem linka o kampanji podržavate Centar, kako bi od januara mi koji koristimo asistenciju u Novom Sadu i dalje imali direktan izbor licenciranog pružaoca"

Centar „Živeti uspravno“ pokrenuo je trajnu kampanju prikupljanja sredstava u cilju podrške radu te organizacije, za aktivnosti koje opštine i gradovi, u kojima je organizovana personalna asistencija, nisu pokrili.

„Pozimo vas da donacijom i deljenjem linka o kampanji podržite Centar u ovom trenutku da bi od januara mogao da nastavi da organizuje personalnu asistenciju, peer i podršku u donošenju odluka i da bismo mi koji koristimo asistenciju u Novom Sadu i dalje imali direktan izbor licenciranog pružaoca“, pozivaju iz Centra.

Dodaju i da je novac neophodan da bi mogli da nastave zastupnički rad „za optimalan nivo i punu dostupnost personalne asistencije“ kao potencijalnog prava svih u skladu s čl. 19 Konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom.

Zainteresovani mogu uplatiti donacije na račun Centra za donacije 340-11001286-31, ili na osnovni račun s koga se direktno izmiruje blokada 340-5350-79, ili preko stranice kampanje https://www.donacije.rs/projekat/czuns na sajtu Donacije.rs.

(Beta/Autonomija)