Skip to main content

Baćina: Kordinatori SNS-a nakon poraza na izborima uzurpiraju Opštinu Sečanj

Vojvodina 03. сеп 2021.
< 1 min čitanja

Predsednik Udruženja „Za bolji Sečanj-Vukašin Baćina Baćko“ Vukašin Baćina ponovo je danas optužio funkcionere Srpske napredne stranke da su nakon poraza na izborima za savete u pojedinim mesnim zajednicama „nastavili da uzurpiraju Opštinu Sečanj i zavode red i otimaju članove mesnih zajednica“.

Baćina je u saopštenju za javnost podsetio da se u prethodnom periodu već javnosti obratio povodom bahatog ponašanja koordinatora SNS-a u Sečnju Damira Zobenice i Gorana Đakovića „koji su poslati u opštinu da zavode red i otimaju članove mesnih zajednica nakon što je SNS doživeo poraz“.

„Kao lider opozicije i odbornik u Skupštini opštine Sečanj postavljam ovim putem otvoreno pitanje Goranu Đakoviću, inače predsednika Skupštine opštine Odžaci, u kom svojstvu koristi kancelarije opštine Sečanj, u kom svojstvu obilazi zaposlene u opštini Sečanj, kontroliše ih i izdaje im naređenja“, naveo je Baćina.

Dodao je da će udruženje „Za bolji život opštine Sečanj-Vukašin Baćina Baćko“ nastaviti da ukazuje javnosti na nepočinstva koja čine koordinatori SNS-a u opštini Sečanj u kojoj nema mesta za uzurpatore i one koji žele na kriminalan način da je pokore.

(Autonomija)