Skip to main content

Đorđe Vukadinović nosilac lista NOPO

Aktuelno 12. апр 2012.
< 1 min čitanja

Glavni urednik Nove srpske političke (NSPM) misli Đorđe Vukadinović negirao je danas da će biti predsednički kandidat na izborima 6. maja, ali je potvrdio da će biti nosilac izborne liste pod nazivom „Nijedan od ponuđenih odgovora“ na republičkim i pokrajinskim izborima.

„Nijedan od ponuđenih odgovora je stranka poštenih namera, bez političkog zaleđa, koja će uneti razum i poštenje u brlog zvani politički život Srbije“, rekao je Vukadinović na konferenciji za novinare.

Kao razlog za podršku toj izbornoj listi, Vukadinović je naveo to što je stranka „Nijedan od ponuđenih odgovora“ prihvatila Inicijativu za spas Srbije NSPM.

Ranije danas Radio-televizija Vojvodine  objavila je vest da će politički analitičar i urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović biti kandidat za predsednika Srbije ispred partije Nijedan od ponuđenih odgovora (NOPO).

Potpisi za njegovu kandidaturu uveliko se prikupljaju u prostorijama pokreta NOPO, naveo je RTV.

Vukadinović je rođen u Somboru 1962. godine, a diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Beogradu 1987. godine gde i predaje na predmetima Uvod u teoriju društva i Filozofija politike.

Stalni je kolumnista Politike i NIN-a i politički komentator RTS-a i brojnih drugih elektronskih i štampanih medija.

 (Beta/RTV)