Skip to main content

SPO: Željno očekujemo povratak Miloševićeve porodice

Vojvodina 12. мар 2012.
< 1 min čitanja

Potpredsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Žika Gojković izjavio je danas da ta stranka „željno očekuje” povratak porodice pokojnog predsednika Srbije Slobodana Miloševića u zemlju, kako bi pravosudnim organima odgovorili na brojna pitanja na koja su ostali dužni da odgovore.

„Miloševićima nikada i nije bio zabranjen dolazak u Srbiju, jedino se zna gde bi prvo bili sprovedeni kada bi se pojavili, a SPO i sve žrtve režima balkanskog kasapina biće zadovoljni tek kada se to i dogodi”, naveo je Gojković u pisanoj izjavi za javnost.

Prema njegovim rečima, članovi porodice Milošević pravosudnim organima u Srbiji i građanima ostali su dužni da odgovore na pitanja o brojnim ubistvima i progonima političkih neistomišljenika i nezapamćenoj pljački građana Srbije.

Dodaa je da su Miloševići dužni da odgovore i na pitanja o nanošenju teških telesnih povreda članovima „Otpora“, švercu cigareta tokom devedesetih godina, protivzakonitoj dodeli kadrovskih stanova.

„SPO poziva Marka Miloševića da armiji mladih i nezaposlenih građana objasni na koji način se za kratko vreme nošenjem gajbica može steći enormno bogatstvo. Verujemo da će njegovi saveti biti od koristi za smanjenje broja nezaposlenih i gladnih u Srbiji, koji se nalaze u takvoj situaciji zahvaljujući blagodetima režima njegovog oca”, naveo je Gojković.

(Autonomija)