Skip to main content

Ljubavni parovi zavejani na Fruškoj gori

Autonomija 07. феб 2012.
< 1 min čitanja

Ljubavnim parovima se savetuje da izbegavaju Frušku goru kao izletište za svoje avanture, iako je ova jedina vojvođanska planina omiljeno mesto za parove koji traže skrovita mesta za vođenje ljubavi, upozorili su predstavnici preduzeća koji čiste puteve, kao i predstavnici Nacionalnog parka Fruška gora.

U poslednjih nekoliko dana ekipe putara i Nacionalnog parka bile su prinuđene da intervenišu nekoliko puta i da iz dubokog snega na sporednim putevima vade zaglavljene automobile i ljubavne parove u njima, potvrđeno je agenciji Beta u tim preduzećima.

Ekipe Nacionalnog parka Fruška gora na svakih sat vremena obilaze grebenske puteve, da se uvere da se neko slučajno nije zaglavio. “To činimo jer se dešava da ljudi skrenu sa glavnih puteva pa malo eksperimentišu”, kazali su u Nacionalnom parku.

Oni su građanima preporučili da ako voze preko Fruške gore koriste samo glavne magistralne saobraćajnice, a da izbegavaju puteve poput puta između Brankovca i Crvenog čota ili puta između Zmajevca i Brankovca.

(Autonomija)