Skip to main content

Vlahović: Intimne naklonosti i fascinacije Milatović treba da zadrži za sebe

Jugoslavija 10. сеп 2023.
< 1 min čitanja

“On mora da poštuje činjenicu da je Predsjednik Crne Gore - makar je to postao slučajno - da bi njega iko poštovao”

Samoponižavajuća poruka Jakova Milatovića o navijanju za reprezantaciju druge zemlje, kazao je predsjednik CHO Miodrag Vlahović.

Milatović je putem društvenih mreža u prethodna dva dana uputio podršu košarkaškoj reprezentaciji Srbije i pojedinim igračima u njihovom timu.

Prije dva dana na Tviteru je, nakon polufinalnog meča reprezentacije Srbije čestitao, kako je naveo, ”našem” Bogdanu Bogdanoviću i plasmanu reprezentacije Srbije u finale svjetskog prvenstva.

Kazao je i da se prije mjesec dana sastao sa roditeljima Bogdanovića u Plužinama i razgovarao sa njima o njihovom planu da obnove hotel „Piva“, čiji su vlasnici postali prije nekoliko godina.

Zatim je, sinoć na Fejsbuku, objavio novi post, u kom navodi da ćemo “navijati za Srbiju” i podsjetio na podvig nekadašnje košarkaške reprezentacije Jugoslavije i njihovog zlata sa Svjetskog prvenstva iz Indijanapolisa.

Vlahović navodi da “svoje intimne naklonosti, preferencije i fascinacije, Milatović treba da zadrži za sebe“.

“On mora da poštuje činjenicu da je Predsjednik Crne Gore – makar je to postao slučajno – da bi njega iko poštovao”, napisao je Vlahović na Tviteru.

(Portal Analitika, Foto: Gradski.me)