Skip to main content

Vesna Trivalić: Hodam za mladost budućih generacija, stojim uz kolege, sugrađane

Kultura 02. јун 2023.
< 1 min čitanja

"Svaki korak pravim za moju mladost, na koju niko nije mislio i za mladost budućih generacija. Brižna sam i odgovorna“

Glumica Vesna Trivalić izjavila je da je u dubokom bolu i saosećanju sa porodicama žrtava u OŠ Vladislav Ribnikar i u selima u okolini Mladenovca dodajući da hoda uz svoje sugrađane i da stoji uz svoje kolege.

Vodi me svaka izgovorena reč Slobodana Negića. U dubokom bolu i saosećanju sam sa porodicama. U mislima, sa njihovom izgubljenom decom. Zbog nedužno stradalih u Mladenovcu. Zato, hodam“, navela je za Danas Vesna Trivalić.

Kako je istakla, bol i saosećanje su iznedrili solidarnost.

„Pa ko će mene, sa 60 godina, da uči, šta da radim, šta da mislim, šta je dobro a šta zlo? To su obavili moja majka, moj otac i moj brat. Svaki korak pravim za moju mladost, na koju niko nije mislio i za mladost budućih generacija. Brižna sam i odgovorna“, navodi glumica,

Kako je rekla, radi svoj posao vredno i najbolje što ume. „Kao i sve umetnosti i naša je čuvar duša i istine. Kroz dobro, govorimo o lošem. I sebi i drugima. A kroz loše, o dobru. To je naš put. Jeste, izgovaramo misli mudrijih, ali nismo bez svojih. Stojim uz moje poštovane kolege. Hodam uz njih. Hodam uz svoje sugrađane“, navela je Vesna Trivalić.

(Danas)