Skip to main content

SNS preko Tvitera vulgarno vređa neistomišljenike – pedofil, drtina, lopovčina..

Info 05. нов 2022.
< 1 min čitanja

"Sve ih potpisuje Vladanka, odnosno Vladnka Malović šefica Informativne službe SNS"

Sa zvničnog Tviter naloga Srpske napredne stranke u prethodna 24 sata upućene su vulgarne i uvredljive poruke poslaniku i potpredsedniku Narodne stranke Siniši Kovačeviću, predsedniku njegove partije Vuku Jeremiću i novinaru Slobodanu Stuparu. Sve ih potpisuje Vladanka, odnosno Vladnka Malović šefica Informativne službe SNS.

Tviterom su se od petka uveče širili printskrinovi uvreda koje su sa zvaničnog Tviter naloga SNS upućene Siniši Kovačeviću, kao odgovor na njegov tvit o predsedniku Aleksandru Vučiću, dronu, ubistvu Olivera Ivanovića i zagađenom vazduhu.

Kovačević je nazvan “poremećeni pedofil”, kome ni svi prečistači vazduha ne bi pomogli da se ne oseti “koliko lažeš i bazdiš”.

Vuk Jeremić je nešto kasnije nazvan “lopovčina”, pozvan na lični revanš, a stigle su i uvrede na račun njegovog fizičkog izgleda.

Novinaru Slobodanu Stuparu, koji se na Tviteru obratio „Vladanki“ posle uvreda upućenih Kovačeviću, poručeno je da je “drtina koja fantazira kako će da šamara žene”.

Vladanka Malović je šefica Informativne službe SNS. U stranci je od 2009. godine, a napredovala je od beogradskog odbora, preko glavnog odbora, da bi 2019. godine bila izabrana u Predsedništvo stranke.

Krajem jula 2019. prisustvovala je prvom sastanku predstavnika vlasti i opozicije o izbornim uslovima, održanom na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, navodi Istinomer na svom sajtu.

Malović se, po objavljivanju ovog teksta, ponovo oglasila na Tviteru sa molbom za ispravku – da je u SNS zapravo od 2008. godine, a u Predsedništvu stranke od 2014. godine.

(N1, foto: Printscreen Twitter)