Skip to main content

Ponoš: Dok god je SNS na vlasti, radnici u vojnim fabrikama će odlaziti na posao kao na ruski rulet

Info 07. feb 2024.
< 1 min čitanja

"Oseća li iko bar moralnu odgovornost za učestale tragedije u namenskoj industriji"

Zdravko Ponoš, predsednik stranke Srbija Centar, oglasio se povodom nove nesreće u fabrici „Milan Blagojević“ u Lučanima, gde je u požaru povređeno šestoro radnika, ističući da će se takve stvari događati dok god je SNS na vlasti.

„Dok god je SNS na vlasti, radnici u vojnim fabrikama će odlaziti na posao kao na ruski rulet. Oseća li bar moralnu odgovornost za učestale tragedije u namenskoj industriji Nenad Miloradović Baća, pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse, inače Vučićev glavni čovek u sistemu odbrane? To što je on glavni, ne amnestira nesnađenog Vučevića. Posebna priča je NGŠ Mojsilović koji je pristao da mu Miloradović postrojava vojsku“, napisao je Ponoš na društvenoj mreži X (bivši Tviter).

Podsetimo, u vojnoj fabrici „Milan Blagojević“ u Lučanima jutros je na jednom pogonu došlo do požara. Povređeno je šestoro koji su smešteni u čačansku bolnicu.

Iz MUP-a u Čačku kažu za Danas da su objekti, u kojima je došlo do požara, Ministarstva odbrane, te su nas za više informacija uputili na njih. S druge strane, iz Ministarstva odbrane objašnjavaju da su objekti i proizvodnja u vlasništvu preduzeća Namenske industrije, te da oni jedino mogu da kažu šta se desilo.

(Danas, foto: N1)